Szalai Ádám telefonon jelentette be Szalai Attila szerződtetését + videó

A német labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában szereplő Hoffenheim bejelentette, hogy megszerezte a török Fenerbahce magyar válogatott védőjét, Szalai Attilát. Az attrakció hatalmasat szólt a Twitteren: a Hoffenheim korábbi csatára, Szalai Ádám közölte a jó hírt a német csapat követőinek.

Magyar Nemzet
2023. 07. 24. 17:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Számos lehetőség közül választhattam, de tudatosan döntöttem amellett, hogy a Hoffenheimben folytatom pályafutásomat. Régóta szerettem volna kipróbálni magamat a Bundesligában, és meggyőződésem, hogy ez a helyes lépés a számomra. Az elmúlt hetekben elbeszélgettem Szalai Ádámmal, és ő csupa jó dolgot mondott a klubról. Rendkívül motivált vagyok, az első naptól kezdve minden bele fogok adni a csapatban, és szeretnék minél több sikert elérni a Hoffenheimmel – nyilatkozta a Bundesliga előző zuezonjában a 12. helyen végzett csapat honlapján

Fenerbahce v Crvena Zvezda - Friendlies
Szalai Attila elhagyja a török klubját       Fotó: AFP/Anadolu Agency

A magyar válogatott védő sajtóhírek szerint 12,3 millió euróért váltott klubot. Szalai a török Fenerbahce csapatában  52 mérkőzésen lépett pályára az előző szezonban, három gólt és két gólpasszt jegyzett, csapatával Török-kupát nyert. A magyar válogatott védője a pályafutása során ifista korában a Rapid Wienben futballozott, tehát nyelvi problémái nem lesznek a német egyesületnél. magyar válogatottjának alapembere később megfordult itthon, a Mezőkövesd együttesében, majd Cipruson az Apollon Limasszol csapatában, innen került a török Fenerbahcéhoz. Sokáig úgy tűnt, a berlini Union lesz Szalai új klubja, végül a két klub nem tudott megállapodni a részletekben, ezek után a Hoffenheim lett a befutó.

Szalai Attila szerződtetését Szalai Ádámmal jelentette be a Hoffenheim.

Borítókép: a Hoffenheimhez igazolt (Fotó: Hoffenheim.de)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.