Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Valter Attila köpni-nyelni nem tudott, ehhez 18-as karika kell! + videó

Még június 23-án nyitotta meg a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum az Északi Járműjavító Dízelcsarnokában a Bringára váltva című időszakos kiállítás, amelynek most bemutatott promóciós videója igazán sajátos lett. Mucsi Zoltán színész nagyon „leoltotta” a legsikeresebb magyar kerékpárversenyzőt – Valter Attila köpni-nyelni nem tudott, de persze éppen ez a lényeg.

Magyar Nemzet
2023. 07. 04. 21:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hol a sárhányó, hol a sárvédő? A lámpa? Miért az eget világítod vele? Felmész az égbe? Hová teszed a gázpalackot, a krumplit, hova ül a gyerek? Ez nem bicikli, ne szórakozzál már!” – záporoznak a kérdések és szikár tényközlés Mucsi Zoltántól, aki Valter Attila 15 ezer eurós kerékpárját szólja le. A Jumbo–Visma versenyzőjének persze nem könnyű megőriznie a komolyságát. A háromperces videó egyedi promóciót biztosít a kiállításnak, és Valter Attilának is remek reklám. A videóhoz mindenesetre mi ajánlásképpen kitesszük a 18-as karikát, kiskorúaknak nem javasoljuk a megtekintését a jelenetek nyelvezete miatt, és persze nem a „bűnös”...

Valter Attila
Valter Attila, Schneller Domonkos, a Közlekedési Múzeum igazgatója és Mucsi Zoltán. Forrás: Közlekedési Múzeum

Valter Attila mindenkinek ajánlja a kiállítást

„Mucsi Zoltán művész úr a legtöbb magyar, köztük az én szókincsemet is szépen bővítette, de nem hittem volna, hogy egyszer egy személyes leb@szás keretein belül is oktatni fog engem! A Közlekedési Múzeum »Bringára váltva« időszakos tárlatán találkoztunk, amit mindenkinek bátran ajánlok! A kiállítás számtalan ereklye mellett minden korcsoportot interaktív programokkal vár. Válts bringára!” – posztolta ma este a közösségi oldalán Valter Attila.

A Bringára váltva, amelyet Mucsi Zoltán a videó végén az évszázad legjobb bringakiállításának nevez, október 23-ig látható, a tárlat több mint száz kerékpárt mutat be; a Tour de France, a Giro d’Italia és a Tour de Hongrie is terítéken van.

S íme a videó:

Borítókép: Mucsi Zoltán és Valter Attila (Forrás: Közlekedési Múzeum)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.