Alisson énekelt, Szoboszlai különleges ajándékot kapott a rajongóktól + videó

A Premier League-rajtra készülő Liverpool csütörtök este prezentálta a szurkolóknak a csapat harmadik számú mezét. Az eseményen Szoboszlai Dominik is megjelent és különleges ajándékot kapott a Vörösök drukkereitől.

Magyar Nemzet
2023. 08. 11. 13:16
Szoboszlai Dominik Liverpool
Szoboszlai Dominik Liverpool Forrás: facebook.com/LiverpoolFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool futballistái az ikonikus vörös és az idegenbeli zöld-fehér mellett harmadik számú mezként lila színűt öltenek majd magukra a pénteken kezdődő idényben. A klub csütörtökön egy szurkolói rendezvényen mutatta be a szurkolóknak az új öltözéket. Az eseményen a játékosok közül Alisson és vett részt, a brazil kapus a színpadon gitárral a kezében dalra fakadt, a magyar középpályás pedig mezeket és autogramokat osztogatott a szerencsés drukkereknek.

Szoboszlai Dominik pedig maga is ajándékban részesült. A szurkolóktól egy magyar zászlót kapott, amin a SzoBOSSzlai felirat szerepelt – talán arra utalva, hogy a jövőben a 22 éves játékos lehet a középpálya új főnöke.

A Liverpool idénybeli első bajnoki mérkőzése vasárnap 17.30-kor (tv: Spíler 1) a Chelsea elleni rangadó lesz.

Borítókép: Szoboszlai Dominik a Liverpool harmadik számú mezében (Fotó: facebook.com/LiverpoolFC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.