A Spurs a repülőtérről rendelte vissza a Münchenbe tartó Kane-t

Azok után, hogy a Tottenham Hotspur és a Bayern München megegyezett egymással Harry Kane klubváltásáról, az angol csatár is úgy döntött, Németországban folytatja a pályafutását. A terv szerint Kane pénteken már át is esne az orvosi vizsgálatokon, de reggel porszem került a gépezetbe.

Magyar Nemzet
2023. 08. 11. 12:29
Harry Kane
FILES-FBL-GER-ENG-BUNDESLIGA-TOTTENHAM (FILES) Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane applauds the fans following the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Brentford at Tottenham Hotspur Stadium in London, on May 20, 2023. Bayern Munich have reached an agreement to sign England captain Harry Kane from Tottenham, for a Bundesliga record fee of over 100 million euros ($110 million), reports said August 10, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: Europress/AFP/ Glyn Kirk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur beadta a derekát és igent mondott a Bayern München negyedik ajánlatára, így zöld jelzést kapott, hogy Németországba igazoljon. A 30 éves támadó ezek után pénteken repülőre szállt volna, hogy Münchenbe utazzon és átessen az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon, ám a Spurs még egy utolsó akadályt gördített az utazás elé.

Kane éppen a Stansted repülőtérre tartott, amikor a klubjától azt az utasítást kapta, egyelőre ne utazzon el, ezért a játékos a családja légikikötő közelében lévő házában várta, hogy a Tottenham engedélyt adjon a felszállásra.

A Sky Sports úgy tudja, a londoniak azért rendelték vissza Kane-t, mert az utolsó pillanatban néhány apróságon még változtattak volna a Bayern Münchennel való szerződésben, amire végül nem került sor.

A hírek szerint Kane négy évre szóló szerződést ír alá a Bayern Münchennel, az angol csatárért százmillió eurót fizet ki a Bundesliga rekordbajnoka, ami a bónuszoknak köszönhetően később további húszmillióval emelkedhet.

Borítókép: Harry Kane (Fotó: Europress/AFP/ Glyn Kirk)



 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.