Szoboszlai megnyugodhat, nem veszíti el az egyik legjobb csapattársát

Javában zajlik a Premier League, a hétvégén már a harmadik fordulóra kerül sor az angol labdarúgó-bajnokságban. A Liverpool egyik legjobb játékosa, Mohamed Szalah esetleges klubváltása is szóba került a Newcastle United elleni vasárnapi meccs előtt. A magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominiket is foglakkoztató angol csapat német edzője, Jürgen Klopp határozottan kijelentette, szó sincs arról, hogy az egyiptomi csatár az al-Ittihad együttesébe igazoljon.

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 12:22
Liverpool FC v Bayern Munchen - Pre-Season Friendly Jürgen Klopp Mohamed Szalah
Jurgen Klopp, manager of Liverpool and Mohamed Salah during the pre-season friendly match between Bayern Munich and Liverpool at National Stadium on August 2, 2023 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto) (Photo by Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

–  A médiában elterjedt értesüléseket nehéz kommentálnom. Részünkről nincs is miről beszélni, Mohamed Szalah a Liverpool játékosa. Ha érkezne érte ajánlat, akkor mi arra nemmel válaszolnánk. Én azt a filozófiát vallom, hogy akkor foglalkozzunk a problémával, amikor az a felszínre tör. Előbb teljesen felesleges. Szalah ügyében jelenleg nincs miről beszélnünk. Ha majd lesz, akkor a válaszunk: nem. Ő nem eladó – mondta Jürgen Klopp a Newcastle United elleni vasárnapi mérkőzést felvezető hivatalos sajtótájékoztatón.
Kloppot arról is faggatták, hogy vajon Szalah teljes mértékben elkötelezett-e a Liverpool mellett. A Liverpool edzője így válaszolt:  100 százalékosan.

csapatának az egyik legfontosabb alkatrésze az egyiptomi csatár. Szalah korábbi támadótársai, Roberto Firmino és előzőleg elhagyták a Liverpoolt, az ikonikus, a Bajnokok Ligáját nyert trió tagjai közül már csak Szalah futballozik az Anfield Roadon. A 31 éves játékos 2017 óta erősíti a Liverpoolt, angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyert a csapatával, a Transfermarkt jelenleg 65 millió euróra taksálja a labdarúgó piaci értékét.

Borítókép: Ha Kloppon múlik, Szalah nem megy sehova (Fotó: AFP) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.