A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Edzőt cserél a Ferencváros: Máté Csabát Dejan Sztankovics váltja

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes edző, Dejan Sztankovics veszi át a Konferencialiga csoportkörébe jutott Ferencváros labdarúgócsapatának az irányítását. A szerb szakember Máté Csabát váltja a kispadon.

Magyar Nemzet
2023. 09. 04. 14:48
UC Sampdoria v AS Roma - Serie A
GENOA, ITALY - OCTOBER 17: Dejan Stankovic head coach of Sampdoria looks on prior to kick-off in the Serie A match between UC Sampdoria and AS Roma at Stadio Luigi Ferraris on October 17, 2022 in Genoa, Italy. (Photo by Simone Arveda/Getty Images) Fotó: Simone Arveda
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Edzőváltást jelentett be a Ferencváros: a Sztanyiszlav Csercseszov távozása után ideiglenes edzőként foglalkoztatott Máté Csabát a szerb Dejan Sztankovics váltja a labdarúgócsapat kispadján. A magyar bajnok, a Konferencialiga csoportkörébe jutott FTC a hivatalos honlapján megjegyzi, hogy a feröeri Klaksvík elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően Máté Csaba irányításával a labdarúgócsapat három sikeres párharcot tudhat maga mögött, ennek köszönhetően sorozatban ötödször vehet részt nemzetközi kupa csoportkörében.

Máté Csaba, Ferencváros, Fradi, Varga Barnabás
Máté Csaba bizonyított a Ferencvárosnál                   Fotó: Fradi.hu

Máté vezetésével a bajnokságban 4 mérkőzésen 3 győzelmet aratott a Fradi – egyedül a Puskás Akadémiától kapott ki, miközben hat gólt lőtt  a Paksnak és a ZTE-nek, illetve ötöt a Fehérvárnak –, a Konferencialigában pedig magabiztosan menetelt előre, egészen a csoportkörig.

Az FTC irányítását a napokban a 45. születésnapját ünneplő korábbi szerb válogatott labdarúgó, Dejan Sztankovics veszi át. A korábbi remek középpályásnak jelenleg nincs csapata, legutóbb az olasz élvonalból kiesett Sampdoriát irányította, korábban a Crvena zvezdánál három bajnoki címet és két kupát nyert. Sztankovics játékosmúltja tiszteletet parancsoló: 103-szor volt válogatott, 15 évet húzott le az olasz élvonalban a Lazio és az Inter játékosaként, a milánóiakkal 2010-ben Bajnokok Ligáját is nyert.

Borítókép: Dejan Sztankovics lett a Fradi edzője (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.