Mentés reménytelen helyzetből – ezt tudja a Fradi új franciája + videó

Ismail Aaneba személyében francia ligakupagyőztes védőt igazolt az OTP Bank-ligában címvédő, Konferencialiga-csoportkörös Ferencváros labdarúgócsapata.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 09. 02. 20:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zöld-fehér klub szombaton a honlapján jelentette be a 24 éves francia belső védő szerződtetését.

Ismail Aaneba 2008-ban, kilencévesen kezdett el focizni az FC Mantois együttesében, majd 2017 januárjában a Strasbourg B csapatához szerződött, ahol alapember lett: 13 mérkőzésen 1170 percet töltött a pályán. Másfél évvel később, 2018 nyarán került a klub első csapatához, amelyben három évig szerepelt, és 2019-ben megnyerte a francia ligakupát.

Íme, egy videó, amelyen néhány látványos mentés látható a ferencvárosiak új igazolásától.

Két éve a Sochaux együtteséhez került, melynek színeiben 67 találkozón lépett pályára. Az U19-es és az U20-as válogatottban is lehetőséget kapott – írja a Fradi.hu.

A zöld-fehéreket érintó mai hír, hogy az ugyancsak középső védő posztján bevethető holland Mats Knoester Dániába került kölcsönbe, az élvonalbeli Aarhus csapatához.

Borítókép: Ismail Aaneba, a Ferencváros új igazolása (Forrás: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.