A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Szoboszlai káprázatos passza és a Liverpool góljai videón

Zsinórban hatodik tétmeccsét is megnyerte a Liverpool. Szoboszlai Dominik csapata 3-1-re nyert a konferencialiga címvédője, a West Ham United ellen, és fellépett a Premier League-tabella második helyére a Tottenham Hotspur elleni rangadó előtt. Íme, videón a Liverpool sikere, benne Szoboszlai káprázatos majdnem-gólpasszával.

2023. 09. 25. 8:00
SZOBOSZLAI Dominik
Liverpool, 2023. szeptember 24. Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Pablo Fornals, a West Ham játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 24-i játéknapján a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/AP/Jon Super Fotó: MTI/AP/Jon Super
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominik elképzelése valóra vált. A magyar középpályás a Liverpool sok idénybeli fordítása után jelezte, hogy nagyon örül az így megszerzett sikereknek, de szívesen venné, ha többször szerezné az ő csapata a meccs első gólját. A West Ham United ellen valóban a Liverpool vezetett 1-0-ra, s bár a londoniak még egyenlítettek, Szoboszlai csapata végül 3-1-re nyert.

Szoboszlai Dominik Liverpool James Ward-Prowse
A két kiváló szabadrúgáslövő közül ezúttal Szoboszlai Dominik és James Ward-Prowse sem talált a kapuba (Fotó: MTI/AP/Jon Super)

Néhány másodpercig úgy tűnt, Szoboszlai remek gólpasszt jegyez a meccsen, ám VAR-vizsgálat után végül les miatt elvették Jones találatát. A videós összefoglalóba ez a jelenet is bekerült.

A tavalyi csalódást keltő szereplés után idén jól rajtolt a Premier League-ben a Liverpool, hat forduló után tizenhat ponttal áll a második helyen a címvédő Manchester City mögött. A következő körben a szintén veretlen Tottenham Hotspur ellen vív rangadót Szoboszlai csapata. A szombati bajnoki előtt szerdán, a Leicester City ellen Ligakupa-meccs is vár a Liverpoolra, bár a LASK elleni Európa-liga-találkozóból kiindulva nem lenne meglepő, ha azon Szoboszlai pihenőt kapna.

Premier League, 6. forduló:
Arsenal–Tottenham Hotspur 2-2
Brighton–Bournemouth 3-1
Chelsea–Aston Villa 0-1
Liverpool–West Ham United 3-1
Sheffield United–Newcastle United 0-8
Burnley–Manchester United 0-1
Brentford–Everton 1-3
Manchester City–Nottingham Forest 2-0
Crystal Palace–Fulham 0-0
Luton–Wolverhampton Wanderers 1-1

Az élcsoport: 1. Manchester City 18 pont, 2. Liverpool 16, 3. Brighton 15, 4. Tottenham 14 (15-7), 5. Arsenal 14 (11-6)

Borítókép: Szoboszlai Dominik újabb győzelemnek örülhetett a Liverpool színeiben (Fotó: MTI/AP/Jon Super)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.