Csalás az MLSZ-ben? Közleményt adott ki a futballszövetség

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól az egyik munkatársát, akivel szemben rendőrségi eljárás indult csalás gyanújával.

2023. 10. 06. 13:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ honlapján közzétett rövid közleményből nem derült ki, hogy ki ellen indult eljárás, arra ugyanakkor utaltak benne, hogy a csalás a kluboknak adott pénzügyi támogatások elosztásával állhat kapcsolatban.

Az alábbiakban az MLSZ közleménye olvasható:

„A szövetség alapelve, hogy minden munkavállalója elfogulatlan és feddhetetlen legyen. Ezen elv kiemelten érvényes az egyesületekkel kapcsolatban álló munkatársakra.

Az eset kapcsán fontos kiemelni, hogy a sportszervezeteknek adott támogatások és egyéb pénzügyi források elosztása szakmai alapon, többlépcsős döntéshozatali folyamatot követően zajlik. Ez garanciát jelent arra, hogy a folyamatba egy-egy személy semmilyen formában ne tudjon tisztességtelen módon beavatkozni, és hogy a támogatási összegek a megfelelő helyekre kerüljenek.”

Borítókép: Felfüggesztette egy munkatársát az MLSZ csalás gyanúja miatt (Forrás: MLSZ)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.