Dejan Sztankovics szerződtetése telitalálat a Fradi BL-hőse szerint

A Ferencváros csütörtök este a Genk otthonában lép pályára a Konferencialiga csoportkörében. Vincze Ottó nem félti korábbi csapatát, s a korábbi középpályás szerint Dejan Sztankovics nagyszerű választás volt a zöld-fehérek kispadjára. Vincze azt is szem előtt tartja, hogy a belgiumi meccs után vasárnap az Újpest ellen játszik a Ferencváros.

Forrás: Metropol2023. 10. 26. 11:25
Dejan Sztankovics Cristian Ramírez Ferencváros
20230921 Budapest Ferencváros Csukaricski Europa Konferencia Liga Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros két forduló után négy ponttal vezeti Konferencialiga-csoportját, a harmadik körben pedig a szintén négypontos belga Genk otthonában lép pályára Dejan Sztankovics együttese. A csütörtök esti (21.00, tv.: M4 Sport) összecsapás előtt nem félti a csapatot Vincze Ottó, a Ferencváros korábbi középpályása, aki az 1995-ös BL-csoportkörben két gólt is lőtt a Fradi színeiben.

Varga Barnabás játékára nem számíthat Dejan Sztankovics
Varga Barnabás játékára nem számíthat Dejan Sztankovics Genkben (Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila)

– Nyugodt optimizmussal várom a meccset, mert a csapat idén már többször bizonyította, hogy idegenben is képes a bravúrra – mondta a Metropolnak Vincze Ottó. – Legutóbb a Fiorentina ellen két góllal vezetett, végül döntetlent játszott a Ferencváros, pedig egyebet sem hallottam a meccs előtt, hogy ennyit meg annyit kap majd a Fradi. Most nem mindegy az eredmény abból a szempontból sem, hogy a hétvégén, vasárnap az Újpest vár a csapatra, a derbi előtt a genki meccs lesz a főpróba.

A korábbi középpályás szerint a Ferencvárost már komolyan veszik Európában, a klub vezetősége pedig jól döntött, amikor váltott, s Dejan Sztankovics lett a csapat vezetőedzője.

– Dejan Sztankovics szerződtetése telitalálat, a szerb edző kiválóan forgatja csapatát, idegenben sem esélytelen az együttes. Mindkét csapat jó formában van, biztos, hogy jó futballt láthatunk – fogalmazta meg várakozásait Vincze Ottó.

Borítókép: Dejan Sztankovics magyaráz a játékosainak (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.