Szoboszlai Dominik máris úgy érezheti magát, mintha karácsony lenne + videó

Különös videót tett közzé november elején a Liverpool FC. Virgil van Dijk és Curtis Jones meglehetősen korán karácsonyi ajándékokat osztottak ki a csapattársak között. Szoboszlai Dominik szemmel láthatóan elégedett volt azzal, ami neki jutott. A magyar középpályás időről időre visszatér a videóban akkor is, amikor már mások kapják az ajándékokat, s Szoboszlai Dominik néhány liverpooli játékost le is buktatott.

2023. 11. 03. 16:58
Liverpool v Leicester City - Carabao Cup Third Round
1704755556 Fotó: Getty Images/Matt McNulty
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool FC úgy döntött, hogy már november elején megalapozza a karácsonyi hangulatot. Az angol csapat két játékosa, és Curtis Jones ajándékokkal megpakolt zsákokkal járták körbe a klub bázisát. élvezte a különleges alkalmat, és szívesen mutatkozott az ajándékaival.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik a Liverpool legutóbbi, Bournemouth elleni meccsén (Fotó: Europress/AFP/Adrian Dennis)

Szoboszlai Dominik köntöst és bögrét kapott, a párnára nem tartott igényt. Az ajándékokat Jonestól kapta, s amikor néhány társa inkább a csapatkapitánytól, Van Dijktól kért valamit, Szoboszlai rögtön lebuktatta őket, hogy biztosan több játéklehetőségre vágynak.

Szoboszlai folytathatja sorozatát

A Liverpoolnál természetesen a munka is zajlik. A csapat a hét közben továbbjutott az Angol Ligakupában, vasárnap pedig a bajnokságban a Luton Town vendége lesz.

Szoboszlai Dominik eddig minden játékpercet végigjátszott a Premier League-ben, ő az egyetlen mezőnyjátékos a Liverpool keretéből, aki elmondhatja ezt magáról.

Borítókép: Virgil van Dijk és Szoboszlai Dominik (Fotó: Getty Images/Matt McNulty)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.