A magyarok sorsát is érintheti ez a meglepetés + videó

A horvát válogatott meglepetésre 22-22-es döntetlent játszott Szenegállal a dán–norvég–svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság göteborgi csoportjának nyitókörében.

Forrás: MTI2023. 12. 01. 20:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A horvát együttes az előzetes kalkulációk szerint a magyar válogatott egyik vetélytársa lehet a középdöntőben a nyolc közé jutásért zajló versenyfutásban. A magyarokkal egy csoportban szereplő Montenegrót hétfőn, felkészülési mérkőzésen 26-25-re felülmúló gárda szinte az egész mérkőzésen hátrányban volt, az 57. percben egyenlített, a kiélezett végjátékban pedig már egyik fél sem tudott felülkerekedni. 

Ma Dél-Korea 27-16-ra verte Grönlandot. Rü Unhi, a Győr jobbátlövője, három góllal járult hozzá a sima sikerhez. Ugyancsak fölényes győzelmet arattak a brazilok: a kazahokat 46-15-re felülmúló dél-amerikai gárdában a szintén győri jobbátlövő Bruna Almeida de Paula háromszor, míg a Debrecen jobbszélsője, Mariana Costa ötször volt eredményes.

Borítókép: Szenegál pontot szerzett Horvátország ellen (Fotó: Vecernji List)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.