Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Carlo Ancelotti nem szolgált jó hírekkel a Real híveinek

A spanyol bajnokságban éllovas és a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába csoportelsőként kerülő Real Madrid vezetőedzőjének, Carlo Ancelottinak a sikerek mellett nehézségekkel is meg kell birkóznia. Legutóbbi sajtótájékoztatóján elárulta, két sérült kulcsemberére még heteken keresztül nem számíthat.

2023. 12. 09. 11:39
LaLiga - Real Madrid vs Granada CF Carlo Ancelotti
epa11007807 Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti looks on ahead of the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Granada CF, in Madrid, Spain, 02 December 2023. EPA/SERGIO PEREZ Fotó: SERGIO PEREZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madridot irányító Carlo Ancelotti az együttes Real Betis elleni szombati bajnokija (16.15, tv: Spíler 2) előtt beszélt a sérüléshelyzetről, és elmondta: várhatóan brazil és francia légiósa, és sem léphet már pályára idén, ugyanakkor a téli szünet utáni el tudják majd kezdeni a felkészülést.

Vinícius még néhány hétig nem áll Ancelotti rendelkezésére
Vinícius még néhány hétig nem áll Carlo Ancelotti rendelkezésére (Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez)

A balszélső Vinícius combhajlítóizom- és ínsérülés miatt egy hónapja harcképtelen, míg a középpályás Camavingának a jobb térdében szakadt el egy ínszalag, ami miatt ki kellett hagynia csapata legutóbbi három összecsapását. Ancelotti gondjait tetézi, hogy a két kulcsjátékossal még korántsem teljes a királyi gárda sérültjeinek listája.

Amiatt viszont örülhet az olasz szakember, hogy a Real Madrid tizenöt forduló után vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig százszázalékos teljesítménnyel már biztos nyolcaddöntős.

Borítókép: Carlo Ancelotti a Granada elleni bajnoki mérkőzésen (Fotó: EPA/Sergio Perez)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.