Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Kiderült, ki volt az a fehérvári labdarúgó, aki miatt közleményt írt a Vidi

Magyar Nemzet
2023.12.01. 21:05 2023.12.01. 21:09
Kiderült, ki volt az a fehérvári labdarúgó, aki miatt közleményt írt a Vidi

A hét közepén meglepő hangvételű közleményben szólította fel a labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC vezetősége, hogy tartózkodjanak a saját játékosukkal szemben gyakorolt ellenséges magatartástól. A klub nem nevesített, de kiderült, hogy Kovács Dánielt büntették a drukkerek egy korábbi cselekedete miatt.

A Fehérvár FC csütörtökön közlemény adott ki, amelyben többek között a következő szerepelt: „Az elmúlt hónapokban a lelátón helyet foglalók kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában.” A grammatikai szempontból kifogásolható mondatból nem derült ki, vajon melyik játékosra gondolt a Fehérvár FC vezetősége. Kiderült, Kovács Dániel kapusról van szó, aki a Nemzeti Sportnak elmondta, bocsánatot kér és lezártnak tekinti az ügyet.

Kovács Dániel (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

„Először is szeretném megköszönni a Vidinek és a társaknak, hogy kiálltak mellettem, ez sokat jelent számomra. A történet előzménye röviden: az előző idény utolsó bajnokiján maradtunk bent az NB I-ben, a Vasas otthonában ikszeltünk. A lefújás után a gyenge idény miatt érthető módon érezhető volt a feszültség, s én intettem a többieknek, hogy menjünk be az öltözőbe. Ezután hajnalban az egyik vezérszurkolótól kemény stílusú üzenetet kaptam, amelyre rosszul reagáltam, hibáztam, elismerem a felelősségemet ebben, elnézést kérek. Már négy és fél éve a Vidi játékosa vagyok, lejátszottam hetvenöt NB I-es bajnokit a klub színeiben, a Fehérvár a szívügyem, a csapat a legfontosabb számomra. A célom, hogy visszajussunk oda, ahová a klub való, az első három hely egyikére. Szeretném magam mögött tudni ezt a történetet, részemről lezártnak tekintem” – mondta Kovács. 

Tehát akkor nem látunk több ilyen drapériát a MOL Aréna Sóstón.

Az utóbbi időben nem rajongtak Kovácsért Sóstón    Fotó: Nemzeti Sport

Borítókép: Kovács Dávid (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.