Jude Bellingham káromkodva támadta le a játékvezetőket + videó

Nem csitulnak az indulatok a Real Madrid legutóbbi spanyol bajnokija után, amelyet vitatott játékvezetői ítéleteknek is köszönhetően nyert meg a királyi gárda nagy nehezen 3-2-re az Almería ellen vasárnap. Most Jude Bellingham nem éppen irodalmi stílusban előadott kirohanásáról került elő egy videó: a Real Madrid sztárja káromkodva rohanta le a mások szerint éppen az ő csapatát segítő bírókat, amiért nem adtak neki szabadrúgást.

2024. 01. 24. 12:26
LaLiga - Real Madrid vs UD Almeria
epa11094733 Real Madrid's midfielder Jude Bellingham gestures during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and UD Almeria, in Madrid, 21 January 2024. EPA/Daniel Gonzalez Fotó: Daniel Gonzalez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rael Madrid közel járt az égéshez, hazai pályán 2-0-s hátrányban is volt a La Ligában sereghajtó Almería ellen, végül azonban fordítani tudott, a győzelmet jelentő gólt a 97. percben szerezte. Mindezt azonban nagy botrány kísérte, mivel a találkozón több vitatott játékvezetői és videóbírós ítélet született, amelyek a Realt segítették.

LaLiga - Real Madrid vs UD Almeria
tizenegyesből lőtt gólt a Real Madrid javára az Almería ellen. Fotó: EPA/Kiko Huesca

Kétgólos Almería-vezetésnél a madridiak tizenegyesből szépítettek, pedig szabálytalankodott előtte, amit a VAR-szobában sem szúrtak ki. Még mindig 2-1-es Almería-vezetésnél elvettek egy szabályos gólt a vendégektől, a Real egyenlítő gólja pedig erősen kezezésgyanús volt, mégis megadták.

Bellingham: Ó, istenem, ez briliáns!

Hiába a sok segítség, amit a Real a rossz nyelvek szerint kapott a játékvezetőktől a meccsen, a madridiak legnagyobb sztárja, Jude Bellingham még ki volt akadva a bírókra. Előkerült egy felvétel, amelyen káromkodva vitatkozik az angol sztár a játékvezetőkkel. Az esetről írt a spanyol Mundo Deportivo is.

„Ó, istenem, ez briliáns. Sokra megyek az egyetértéseddel, ha nem kapom meg a kib…szott szabadrúgást. Ez a kib…szott szar minden héten megtörténik, de nem értem, hogy a p…csába” – idézi az Origó Bellingham dühös szavait.

A húszéves angol válogatott klasszis az Almería ellen büntetőből volt eredményes, és az idényben remek formát mutat, eddigi 18 bajnoki meccsén már 14 gólt lőtt és három gólpasszt adott.

Borítókép: Bellingham nem volt elégedett a játékvezetéssel (Fotó: EPA/Daniel Gonzalez)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.