Újabb érkező: örmény válogatott játékost igazolt a Ferencváros

Az NB I-ben szereplő Ferencváros újabb játékossal bővítette a keretét, a Nyizsnyij Novgorod örmény válogatott labdarúgójával, Edgar Szevikjannal.

2024. 01. 17. 15:47
Edgar Szevikjan Ferencváros
Forrás: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NB I-ben második helyen telelő Ferencváros nem tétlenkedik az átigazolási időszakban. Elsőként a francia élvonalból érkező elefántcsontparti középpályás, Habib Maiga csatlakozott a zöld-fehérekhez, majd a Fehérvár ászát, Kenan Kodrót is megszerezte a fővárosi klub. Szerdán pedig újabb szerzeményről számolt be honlapján a Fradi. 

A 22 éves Edgar Szevikjan játékjogát a Nyizsnyij Novgorodtól vásárolta meg a Ferencváros. A középpályás 16 éves korától a spanyol Levante játékosa volt, a felnőttek között is bemutatkozott, mielőtt a Nyizsnyij Novgorodhoz igazolt volna. Szevikjan kettős állampolgár, korábban az orosz utánpótlás-válogatottakban szerepelt, de felnőttként már Örményországot képviseli, négyszeres válogatott. 

Borítókép: Edgar Szevikjan (balra) és Orosz Pál (Forrás: fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.