Varga Barnabás megint gólt fejelt, győzött a Fradi Debrecenben + videó

Mindössze tizenöt másodperc telt el a Debrecen–Ferencváros mérkőzésből, amikor a hazaiak megszerezték a vezetést. Ettől nem esett össze a Fradi, Varga Barnabás már az ötödik gólját szerezte a héten, kiegyenlített, Dejan Sztankovics csapata pedig végül a 2-1-es győzelmet is kiharcolta a labdarúgó NB I 20. fordulójában szombaton.

2024. 02. 10. 19:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Álomrajtot vett a Debrecen a Fradi ellen, hiszen már az első percben vezetett a Loki. Domínguez estében sarkazott tovább egy labdát, amely Manrique elé került, aki kapura lőtt, Mmaee beleért, így Dibusz tehetetlen volt a kapuban.

A Fradi végül lehajrázta a Debrecent. Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter 

Tíz perccel később azonban ki is egyenlített a Fradi. Abu Fani találta meg középen Varga Barnabást, aki fejjel talált a kapuba. A magyar válogatott csatára a hétközi MTK elleni meccsen mesternégyest szerzett, tehát már az ötödik gólját érte el a héten. Abu Fani pedig az idénybeli tizedik gólpasszát osztotta ki.

Varga Barnabás gólja:

A Debrecen az egyik legjobb játékát nyújtotta az idényben, a Fradi ugyanakkor nem volt annyira éles, mint az MTK ellen. Ebből küzdelmes, kiegyenlített csata jött ki, amelyet az döntött el, hogy Dejan Sztankovics csapatának volt két villanása.

A második a 74. percben, amikor Marquinhos beadása után Zachariassen fejelt a kapuba. Ezzel Sztankovics csapata kiharcolta a 2-1-es győzelmet, így három sikerrel készült az Olympiakosz elleni jövő heti nemzetközi kupacsatára a konferencialigában.

Sikerével a Fradi az élre állt az NB I-ben, de a Paks vasárnap visszaelőzheti.

NB I, 20. forduló:

Szombat:
Kisvárda Master Good–Puskás Akadémia FC 0-2 (0-2), Kisvárda, 1725 néző, jv: Vad II, gólszerzők: Nagy Zs. (17.), Komáromi (34.)
MTK Budapest–Fehérvár FC 0-2 (0-2), Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2839 néző, jv.: Karakó, gólszerzők: Tóth T. (15.), Stefanelli (25.)
Debreceni VSC–Ferencvárosi TC 1-2 (1-1), Nagyerdei Stadion, 12 114 néző, jv.: Andó-Szabó, gólszerzők: Manrique (1.), illetve Varga B. (10.), Zachariassen (74.)

Vasárnap:
Paksi FC–Kecskeméti TE 12.30
Diósgyőri VTK–Újpest FC 14.45
Zalaegerszegi TE FC–Mezőkövesd Zsóry FC 19.45

Borítókép: Varga Barnabás megint gólt szerzett (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.