Liverpool: Szalah után újabb gólerős egyiptomi támadó érkezhet + videó

A második számú európai labdarúgó-kupa-sorozatban, az Európa-ligában a Liverpool – Szoboszlai Dominik csapata – számára formaságnak ígérkezik a cseh Sparta Praha elleni hazai mai nyolcaddöntős visszavágó (21.00, tv: RTL3), mivel a párharc első felvonásán a magyar válogatott csapatkapitánya góljának is köszönhetően 5-1-re diadalmaskodott. A csapat háza táján a válogatott játékosok számára sorban érkező meghívók és egy átigazolási pletyka több izgalmat okozhat.

2024. 03. 14. 17:45
UEFA Europa Conference League - Eintracht Frankfurt vs Union SG
epa11173415 Frankfurt's Omar Marmoush reacts during the UEFA Europa Conference League knock-out round play-offs, 2nd leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Union SG in Frankfurt, Germany, 22 February 2024. EPA/RONALD WITTEK Fotó: RONALD WITTEK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ami az átigazolási pletykát illeti, Németországban a SportBild szellőztette meg, hogy a Liverpool érdeklődik az Eintracht Frankfurt 25 éves támadója, az egyiptomi Omar Marmoush iránt, aki az idei szezonban minden sorozatot nézve 32 meccsen 15 gólt szerzett és hat gólpassza is van, ami igen jó ajánlólevél. S a játékosnak lenne olyan, aki segíthetne a beilleszkedésben, mégpedig honfitársa, Mohamed Szalah – amennyiben az egyiptomi futball legnagyobb csillaga marad Liverpoolban. Marmoush piaci értéke a Transfermarkt szerint 15 millió euró.

A jövő héten, majd még a következőn is, egymást érik majd a válogatottak felkészülési mérkőzései, s így is csatlakozik majd nemzeti csapatunkhoz, amely a törököket, utána pedig a koszovóiakat fogadja. S természetesen a Liverpool többi válogatott játékosa is készül, hogy hazája nemzeti csapatának rendelkezésére álljon.

Az angol válogatott keretében ott van Joe Gomez is:

 

Az északírek keretébe a húszéves Conor Bradley is bekerült.

A múlt heti Sparta Praha–Liverpool meccs (1-5) összefoglalója, benne Szoboszlai Dominik góljával:

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Borítókép: Omar Marmoush az Eintracht Frankfurt nagy erőssége (Fotó: EPA/Ronald Wittek)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.