Marozsán Fábián ezzel a világsztárral „készül” vacsorázni

A férfi teniszezők versenyeit szervező ATP is felfigyelt Marozsán Fábián menetelésére a miami 1000-es tornán és a honlapján rövid interjút készített a magyar játékossal.

Forrás: MTI2024. 03. 27. 11:39
Marozsán Fábián nevét egyre jobban ismerik az Egyesült Államokban
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 21: Fabian Marozsan of Hungary returns a shot to Aleksandar Kovacevic of the United States during his men's singles match during the Miami Open at Hard Rock Stadium on March 21, 2024 in Miami Gardens, Florida. Megan Briggs/Getty Images (Photo by Megan Briggs / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: AFP/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Megan Briggs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ausztrál Alex de Minaur elleni, közép-európai idő szerint szerda hajnalban játszott nyolcaddöntős mérkőzése előtt közzétett miniinterjú felvezetéseként a honlap azt emelte ki Marozsán Fábiánról, hogy egy évvel ezelőttig még egyetlen ATP-versenyen sem lépett pályára, azóta viszont rendszeres résztvevője a sorozat tornáinak, Miamiban pedig a 16 közé kerülésével a legjobb 50 közé lépett előre a világranglistán.

A De Minaur elleni sikerrel az élő rangsorban már 38. Marozsán negyedik ATP 1000-es viadalán szerepel most, és eddig valamennyin bejutott legalább a nyolcaddöntőbe.

A rövid kérdezz-felelekből kiderül, hogy Marozsán, ha tehetné, Jason Stathammel vacsorázna együtt, mert nagyon kedveli a brit színészt, kedvenc filmje pedig vele a Feláldozhatók, míg eddigi legjobb teniszen kívüli élménye egy évekkel ezelőtti törökországi nyaralás volt a barátaival.

Marozsán teniszkarrierje eddigi legjobb pillanatának az tartja, amikor ráeszmélt, hogy bekerült a legjobb száz közé a világranglistán. Ha csak egy dolgot érhetne el a sportágban, akkor az egy Grand Slam-diadal volna, kedvenc városa Melbourne, a sportágnak köszönhető „legmenőbb” dolognak pedig azt nevezte, hogy a legnagyobb stadionokban léphetett már pályára, azok közül pedig a római a kedvence.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.