Szoboszlai nagyon magyarázott a Liverpool prágai meccse előtt + videó

A Liverpool megkezdi szereplését az európai kupatavaszon, csütörtökön 18.45-től a Sparta Praha vendégeként lép pályára az Európa-liga nyolcaddöntőjének első meccsén. Prágában Szoboszlai Dominik már tett egy sétát a pályán, és közben nagyon magyarázott csapattársának, a kezdőben viszont nem kapott helyet.

2024. 03. 07. 18:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hideg van Prágában, és remélhetőleg nem fogja a kispadon végigfagyoskodni a meccset, de az már kiderült, hogy ott kezdi a találkozót. Jürgen Klopp kihirdette a Liverpool kezdőjét, amelyben a magyar középpályás nem kapott helyet. Ez persze nem is nagy meglepetés, hiszen Szoboszlai a sérülése után csak az elmúlt hétvégén tért vissza a pályára, amikor a Nottingham Forest ellen 1-0-ra megnyert bajnokin 14 percet játszott.

Prágában lép pályára a Liverpool, Szoboszlai itt vár bevetésre.

Így áll fel a Liverpool a Sparta Praha ellen:

Szoboszlai a meccs előtt tett egy sétát csapattársaival a pályán, amelyet a csehek bőszen locsoltak. A helyszínen készült videónkon az látszik, ahogy a magyar játékos valamit nagyon magyaráz görög csapattársának, Kosztasz Cimíkasznak.

A Liverpool csoportgyőztesként kihagyta az El első egyenes kieséses fordulóját, és a nyolcaddöntőben csatlakozik be a tavaszi küzdelmekbe. A Sparta ellen a prágai meccs az első felvonás, a visszavágót március 14-én rendezik az Anfield Roadon.

Borítókép: Szoboszlai Dominik érkezik a prágai stadionhoz (Forrás: Liverpool/X)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.