A Barcelona a Liverpool egyik alapemberére vadászik

Az új edző új elképzelésekkel érkezik, így valószínűleg a menedzseri poszt várományosa, Arne Slot is átalakítja majd a Liverpool csapatát. A Barcelonánál is ebben reménykednek, és hogy ennek köszönhetően sikerül megszerezniük az egyik labdarúgót, aki Jürgen Kloppnál alapembernek számított.

2024. 04. 27. 11:02
Mohamed Szalah, Kosztasz Cimikasz és Luis Díaz az Everton elleni mérkőzésen
Mohamed Szalah, Kosztasz Cimikasz és Luis Díaz az Everton elleni mérkőzésen Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trent Alexander-Arnoldot a Real Madrid igazolná le, de a 2025 végén lejáró szerződésekkel rendelkező futballisták közül és Mohamed Szalah sorsa is kérdéses a Liverpoolnál, utóbbit már tavaly is Szaúd-Arábiába csábították. De a többiek esetében sem lehet tudni, hogy számít-e rájuk a Jürgen Klopp vezetőedző helyét várhatóan átvevő Arne Slot.

A Barcelona vezetőedzője, Xavi változtatna a csapatán
A Barcelona vezetőedzője, Xavi változtatna a csapatán (Fotó: EPA/Alejandro García)

Ha pedig megújul a csapat, néhányan távoznak, és Barcelonában bíznak benne, hogy nekik is csurran-cseppen valami. Vagyis valaki. A katalán csapatnál új balszélsőt keresnek, és Xavi úgy látja, Luis Díaz tökéletes választás lenne, már csak azért is, mert a többi jelöltje elkötelezett a klubjához, a kolumbiai játékosról pedig azt nyilatkozta korábban az édesapja, hogy gyerekkora óta a Barca sikeréért szorít, és nagy álma válna valóra, ha a csapat mezét hordhatná.

A beszámolók szerint Xavi nagy változásokat tervez a Barcelonánál, de előbb néhány játékosán túl kellene adnia, mielőtt újakat szerződtethetne. Díazért pedig mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk a katalánoknak, hiszen a Transfermarkt által 75 millió euróra értékelt labdarúgó szerződése csak 2027 nyarán jár le Liverpoolban. A 27 éves játékos ráadásul alapembernek számított eddig, ebben az idényben 47 fellépése volt a Vörösöknél. Ezeken a mérkőzéseken tizenháromszor volt eredményes és négy gólpasszt osztott ki.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.