A szezon egyik legjobb meccséről beszélt a Fradi brazilja, aki a szurkolóknak is üzent a rangadó után

A Ferencváros vasárnap vendéglátóként 1-0-ra legyőzte a Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában, ezzel fontos lépést tett a klubtörténet 35. bajnoki címe felé, hiszen 8 pontra növelte előnyét a tabella élén a tolnaiakkal szemben. A találkozó után a Fradi brazil labdarúgóját, Marquinhost kérdeztük.

2024. 04. 08. 5:45
Marquinhos és a vezetőedző, Dejan Sztankovics öröme. Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves Marquinhos kezdőként 81 percet töltött a pályán a Paks ellen, ő is hozzátette a magáét a Ferencváros fontos győzelméhez. A lefújást követően nyilatkozott a Magyar Nemzetnek.

A folytatásban is ez a hozzáállás kell

– Szerintem ez volt az egyik legjobb meccsünk a szezonban – mondta lapunknak a támadó, aki 2022 óta erősíti a Fradit. – Mindenki mindent kitett vasárnap a pályára, a végén szerzett győztes gól ennek az eredménye. Végig hittünk benne, hogy megnyerhetjük ezt a meccset! A folytatásban is ugyanilyen hozzáállással és minőséggel kell játszanunk, hiszen szerdán újabb bajnoki következik. Örülnék, ha hasonlóképpen tudnánk folytatni akkor is!

A vasárnapi bajnokit 17675 néző látta a helyszínen, a Groupama Arénában.

– Imádom ezt a hangulatot... Szeretem a szurkolókat, szeretem ezt a klubot, nagyon élvezem, hogy ilyen atmoszférában futballozhatunk hétről hétre! – folytatta Marquinhos. – Azt szeretném, hogy aki vasárnap látogatott ki először, az jöjjön el legközelebb is, mert a Paks elleni bajnokin hihetetlen hangulatot sikerült teremteni a stadionba.

Még nincs vége

A Ferencváros a vasárnapi sikerrel tovább növelte előnyét az élen, úgy is nyolc ponttal vezet, hogy szerdán még vár rá egy korábbról elhalasztott meccs pótlása. Hat fordulóval a vége előtt szinte kijelenthető – ezt a bajnokságot is a Ferencváros nyerte.

– Még nincs vége! – jelentette ki a brazil, amikor ezzel kapcsolatban kérdeztük. – Folytatnunk kell a munkát, szükségünk van további pontokra. Mi vagyunk a Ferencváros, nekünk ennél a klubnál minden mérkőzésre úgy kell kiállni, hogy szeretnénk megnyerni!

Marquinhos és a Ferencváros április 10-én, szerdán 18 órától a Diósgyőr ellen folytatja. Azt a meccset eredetileg februárra sorsolták, ám akkor a bajnokcsapat nemzetközi kupamérkőzése miatt elhalasztották.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.