„Ő egy megszállott törpe” – így még nem beszéltek Lionel Messiről

Lionel Messi még csak a pályán sem volt az Inter Miami múlt csütörtöki mérkőzésén, mégis az ő nevétől hangos a sajtó. Az argentin világbajnok összeszólalkozott a Monterrey vezetőedzőjével, erre reagálva a mexikói csapat segédedzője vállalhatatlan módon beszélt Messiről.

2024. 04. 08. 11:41
Lionel Messi az Inter Miami mezében
Lionel Messi az Inter Miami mezében Fotó: AFP/Getty Images/Megan Briggs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

izomsérülés miatt kihagyta az Inter Miami négy márciusi és április eleji meccsét, vasárnap a Colorado Rapids elleni bajnokin góllal tért vissza. A 36 éves spíler természetesen előtte is látogatta csapata mérkőzéseit, és ha már ott volt, múlt csütörtökön össze is szólalkozott az ellenfél Monterrey vezetőedzőjével, Fernando Ortizzal. Luis Suárez, Jordi Alba és edzője, Tata Martino társaságában Messi azért vonta kérdőre a trénert, mert az argentin korábban azt nyilatkozta, hogy honfitársa miatt manipulálhatják az Inter találkozóit.

Messi és „bandája” előzetesen a játékvezetőkkel pörölt azért, mert a mexikóiak 2-1-es győzelmével végződött Bajnokok-kupája negyeddöntőn hat sárga és egy piros lapot osztottak ki az Inter Miami játékosainak.

A történtek után a Fox Sports MX megosztott egy hangfelvételt, amelyen a Monterrey segédedzője az összetűzésről beszél, Messit közben így jellemezte:

– A törpe olyan volt, mint egy megszállott, az ördög arcát öltötte magára. Az öklét az arcom mellé emelve megkérdezte tőlem: „Mit gondolsz, ki vagy te?” De nem néztem rá, nem válaszoltam, ezzel tovább rontottam a helyzeten. Az a szegény bolond Tata Martino ott állt előttem, és kérdezgetett, hogy nekiállok-e bőgni. Azóta valószínűleg törölték a videókat, mert rossz fényben tünteti fel őket, de súlyos dolgot követtek el, be akarták szennyezni a pályát – mondta Nico Sánchez.

A tréner utólag bocsánatot kért, de csak az egyik sértettől. – Elnézést kérek az Inter edzőjétől, Gerardo Martinótól, tiszteletlenül beszéltem róla, pedig nem ismerem őt. Mint minden argentin, én is megvédem a klubomat – magyarázta.

A mérkőzés visszavágóját csütörtökön rendezik, feltehetően nem lesz békés hangulatú a meccs.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.