Íme a kezdőcsapatok: így áll ki a Dortmund és a Real a BL-döntőre

Carlo Ancelotti, a Real Madrid és Edin Terzic, a Borussia Dortmund vezetőedzője kijelölte a kezdőcsapatát a ma 21 órakor kezdődő labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjére, amit a londoni Wembley-stadionban rendeznek.

2024. 06. 01. 20:12
A Real Madrid edzése
A Real Madrid edzése Fotó: EPA/ANDY RAIN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Íme a Borussia Dortmund kezdőcsapata: Kobel – Ryerson, Hummels, N. Schlotterbeck, Maatsen – Emre Can, Sabitzer – Sancho, Brandt, Adeyemi – Füllkrug.

Ez pedig a Real Madrid kezdő tizenegye: Courtois – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. Mendy – Valverde, Kroos, Camavinga – Bellingham – Rodrygo, Vinícius Jr.

Bajnokok Ligája, döntő, szombat: Borussia Dortmund (német)–Real Madrid (spanyol) 21.00 (tv: M4 Sport)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.