Kloppot éltették, Mourinhót kifütyülték, káosz a BL-döntő kezdetén + videó

A klubfutball olyan prominens személyiségei is kíváncsiak voltak a Bajnokok Ligája londoni döntőjére, mint José Mourinho és Jürgen Klopp, ám a két edzőnek nagyon más volt a fogadtatása a Borussia Dortmund és a Real Madrid meccse előtt. Magából a mérkőzésből pedig mindössze húsz másodperc telt el, mire az első szurkolók befutottak a pályára, és a rendezők nem voltak a helyzet magaslatán.

2024. 06. 01. 21:26
Dortmundi szurkolók a Wembley-ben
Dortmundi szurkolók a Wembley-ben Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lenny Kravitz amerikai énekes vezette fel a Borussia Dortmund és a Real Madrid közötti Bajnokok Ligája-döntőt, amelyet többek között Jay-Z amerikai rapper, illetve az európai edzőnagyságok közül José Mourinho és Jürgen Klopp is a helyszínen tekint meg. Előbbi jelenlétének annyira nem örültek a szurkolók a Wembley-stadionban, a Dortmundot korábban irányító Klopp viszont meleg fogadatást kapott.

A szurkolók a mérkőzés elején is főszereplők voltak. Alig húsz másodperc telt el a találkozóból, amikor egy szurkoló a pályára rohant, és egy-két közös képet is sikerült készítenie a Real Madrid sztárjaival, mielőtt a biztonsági szakemberek komótosan megérkeztek volna a gyepre. A nézőt további három társa is követte. 

A néhány perces közjáték után folytatódott a mérkőzés.

Bajnokok Ligája, döntő, szombat: Borussia Dortmund (német)–Real Madrid (spanyol) 21.00 (tv: M4 Sport)

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.