Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Ennek a videónak a segítségével mindenki Németországban érezheti magát

Szombaton 15 órakor a magyar labdarúgó-válogatott is elkezdi szereplését a 2024-es foci Eb-n. Magyarország ellenfele Svájc lesz az A csoportban, a meccsnek Köln stadionja ad otthont. A városban a magyar szurkolók közösen vonulnak a mérkőzés helyszínére.

2024. 06. 15. 12:59
MIR_4398
A magyar szurkolók Kölnben Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken elkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság, a nyitómeccsen Németország 5-1-re kiütötte Skóciát. Az A csoport első fordulójának másik meccsén Magyarország és Svájc csap össze szombat délután, a helyszín Köln. A magyar szurkolók közösen vonulnak a stadionba, ahol a lelátóról támogatják majd a magyar válogatottat.

Sok magyar szurkoló már pénteken Kölnbe érkezett, a helyi szurkolózóna meg is telt a nyitómeccs alatt. A svájciak annyira nem örülnek a magyar drukkereknek, az egyik svájci lap felháborító írással bosszantotta a hazánkból Németországba érkezett szurkolókat.

A Magyarország–Svájc meccs 15 órakor kezdődik (tv: M4 Sport).

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.