Kellemetlen meglepetés érte a BL-döntőre utazó Real Madrid-szurkolókat

A Real Madrid a Dortmund ellen lép pályára szombat este Londonban a Bajnokok Ligája döntőjében, és a spanyol klub szurkolói nagy létszámban repültek a meccs helyszínére. Olyannyira, hogy a légitársaságok kifogytak a gépekből, így hadrendbe kellett állítani a Barcelona egyik repülőjét is. Igen, a Real Madrid-szurkolók egy talpig Barca-színekbe bújtatott géppel utaztak a BL-döntőre.

2024. 06. 01. 9:29
UEFA Champions League MD-1 - Preparations and fans in London
A Real Madrid szurkolói már ellepték Londont a Dortmund elleni BL-döntő előtt. Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origo szúrta ki, azt a videót a közösségi médiában, amelyen az látszik, hogy a Real Madrid szurkolói egy olyan gépre készülnek felszállni a londoni BL-döntőre menet, amely minden porcikáján az ősi rivális FC Barcelona festését viseli.

Mint a lap írja, a hírek szerint annyira kifogytak a hétvégére a bérelhető gépek, hogy már csak a Vuling légitársaságon keresztül sikerült gépet szerezni, és ők is csak az FC Barcelona női csapatának (Barca Femeni) hivatalos repülőgépét tudták hadrendbe állítani. A cég ugyanis a katalán csapat hivatalos légiközlekedési partnere, ők biztosítják a csapat számára a repülőket a hosszabb utazásokhoz.

A gép természetesen nemcsak kívül, hanem belül is a katalán csapat színeit viselte, a Barca-címerek ott virítottak minden ülésen és a poggyásztartókon is.

A Real Madrid a 15. BEK/BL-győzelmét szerezheti meg ma este (21.00) a nagy meglepetésre döntőbe jutott Dortmund ellen, amely 1997-ben egyszer már megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.