Liverpoolban Szoboszlai ellen szurkolnak, mezt is lehet nyerni

A labdarúgó Európa-bajnokságon az A csoport harmadik fordulójában ma 21 órakor Stuttgartban játsszák a Magyarország–Skócia meccset, amelyen a két csapat kapitánya Szoboszlai Dominik és Andy Robertson, mindketten a Liverpool játékosai. S a Vörösök egyik nagy szurkolói oldala, az Anything Liverpool a skótok mellett kötelezte el magát.

2024. 06. 23. 13:43
Andy Robertson és Szoboszlai Dominik Forrás: X/Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mintegy háromszázezer követővel rendelkező Anything Liverpool X-oldala ma délután felhívást tett közzé: akik feliratkoznak, azok között egy Liverpool-mezt sorsolnak ki, amennyiben Andy Robertson gólpasszt jegyez a ma esti Magyarország–Skócia mérkőzésen.

Szoboszlai Dominik (Fotó: Mirkó István)

És szép számmal jelentkeznek is a mezre pályázók, akik így értelemszerűen a skótoknak szurkolnak majd. Mit mondjunk, nyilván az ötletgazda is tudja, hogy Marco Rossi válogatottjában is akad liverpooli, játékos, és ahogy Robertson a skót, úgy Szoboszlai Dominik a magyar válogatott csapatkapitánya. S ez a játék így nem mondható korrektnek…

Robbo vs Szobo, Robertson Szoboszlai ellen

A Liverpool FC hivatalos X-oldala, amely 24,4 millió követője van, viszont úgy jár el, ahogy illik, egyszerűen csak Robertson és Szoboszlai párharcaként harangozza be a ma esti találkozót.

 

A Premier League sem tesz különbséget a két játékos között:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.