Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Remek hírt kaptak a németek a mieink elleni meccs előtt

A magyarok elleni szerdai Európa-bajnoki csoportmérkőzésre készülő német labdarúgó-válogatottal edzett ismét a bokapanaszokkal kezelt Ilkay Gündogan.

Forrás: MTI2024. 06. 17. 15:05
Ilkay Gündogan (21-es mezben) a német válogatottal készül a magyarok elleni Eb-mérkőzésre
Ilkay Gündogan (21-es mezben) a német válogatottal készül a magyarok elleni Eb-mérkőzésre Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/FEDERICO GAMBARINI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a skótok ellen 5-1-re megnyert pénteki Eb-nyitányon sérült meg, de végigjátszotta az összecsapást. Az első félidő hajrájában Ryan Porteous csúszott rá a lábára, a németek ezért büntetőt kaptak, a skót futballista pedig piros lapot. A lefújás után annyit lehetett látni, hogy Gündogan jeges tömlővel a jobb bokáján hagyta el a pályát.

A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt a házigazda németek még egyet edzenek a bajorországi Herzogenaurachban, ezt követően utaznak Stuttgartba, a találkozó helyszínére.

A magyar válogatott szombaton a svájciaktól elszenvedett 3-1-es vereséggel kezdte a tornát.
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.