Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Szoboszlai Dominik továbbra is hallgat – vajon miért?

Szoboszlai azóta nem adott hírt magáról, hogy eldőlt, a mieink nem folytathatják az Eb-n. A magyar válogatott csapatkapitánya nyilván roppant csalódott, de sokan kíváncsiak a véleményére. Egyelőre annyi biztos, hogy Szoboszlait visszavárják Liverpoolba.

2024. 06. 28. 7:14
Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik elhagyta az Eb-t, hazatért, sőt talán már tovább is utazott
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután eldőlt, hogy a magyar válogatott nem folytathatja szereplését az Európa-bajnokságon, a Magyar Labdarúgó-szövetség szinte azonnal, néhány percen belül rövid közleményben reagált a kiesésre. Másnap sajtótájékoztatót tartott a magyar válogatott németországi bázisán, elárulta, hogy nem élvezte az Európa-bajnokságot, a csapat kora délután aztán el is hagyta Weiler im Allgäut.

Szoboszlai Dominik, Csoboth Kevin, Európa-bajnokság, magyar válogatott, kiesés, foci Eb 2024
Szoboszlai és Csoboth ünnepli a Skócia elleni győztes gólt. Az Eb egyik legszebb pillanata. Fotó: Mirkó István

Azóta és is posztolt a közösségi médiában. Sallai azt osztotta meg a követőivel, hogy a harmadik fordulóban bekerült a whoscored.com álomcsapatába. Nagy Ádám és Kerkez Milos is az Instagram-fiókján mondott köszönetet a szurkolóknak a támogatásért.

Szoboszlai mindhárom Eb-meccs után posztolt

azonban továbbra is hallgat. Ami azért meglepő, mert a magyar válogatott csapatkapitánya nem csupán a Skócia ellen 1-0-s győzelem után, hanem a Svájc, valamint a Németország elleni vereség után is posztolt az Instagramon.

Szoboszlai kisebb sérüléssel játszotta végig az Európa-bajnokságot, de nagy reménnyel készült a nyolcaddöntőre, ahol már ismét egészségesen léphetett volna pályára, hiszen a magyar válogatott kerek egy hetet készülhetett – volna – a mérkőzésre.

Visszavárják Liverpoolba

Liverpoolban többen azt emelték ki a magyar válogatott kiesése után, hogy így Szoboszlai ott lehet a csapatban az előszezonban és elutazhat a többiekkel az amerikai turnéra. Maga Szoboszlai aligha örül ennek.

Persze jó lenne a terveiről az érzéseiről első kézből tőle értesülni.

A magyar kiesés elemzése a Szpíker korneren:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.