Varga Barnabás, Csoboth Kevin, Ádám Martin – egy youtuber mindent élőben mutatott

Eddig nem látott felvételek kerültek elő a labdarúgó Eb-ről a múlt vasárnapi Magyarország–Skócia (1-0) találkozóról, egy közel kétmillió feliratkozóval rendelkező youtuber, Thogden (Theo Ogden) a helyszínről vlogolta végig az összecsapást – írja a Ripost.

2024. 06. 26. 10:16
Csoboth Kevin lőtte a magyar válogatott gólját Skócia ellen Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap Csoboth Kevin  100. percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokságon, amivel óriási lépést tett a nyolcaddöntő eléréséhez – a sorsunk a csoportkör mai zárófordulójában dől el. Vasárnap Stuttgartban a közel 55 ezer fős befogadóképességű MHP Arena megtelt, helyszíni videókat azonban az UEFA szigorú szabályai miatt nem igazán lehetett látni. A közel kétmillió YouTube-feliratkozóval rendelkező Thogden (Theo Ogden) azonban felmentést kapott, és eddig nem látott felvételekkel jelentkezett.

Szoboszlai sürgette az orvosi személyzetet Varga sérülése miatt (Fotó: Mirkó István)

A Ripost arról ír, hogy a 23 éves youtuber kilenc éve foglalkozik tartalomgyártással, és már a kezdetek óta a labdarúgás a kedvenc témája. Stuttgartba édesapjával érkezett, és a skót szurkolótábort helyezte fókuszba. Az ottani rajongók közül mindenki skót sikert tippelt, volt, aki úgy gondolta, hogy Andy Robertsonék 4-0-ra verik el Szoboszlai Dominikéket…

 

Thogden vlogja egyedi tartalom a Magyarország–Skócia találkozóról 

 

A helyszínen kiváló szögből tudta megmutatni a Varga Barnabás súlyos sérülése utáni döbbent állapotot (10:00-től), illetve az elképesztő nemzetközi figyelmet kapó Ádám Martin pályára lépését (11:07-től). Thogdennek tetszett a csatár játéka. A skótok szemmel láthatóan nagyon kiakadtak a tizenegyesgyanús szituációnál (11:42-től), Csoboth győztes gólja után pedig euforikus állapotba került a magyar szurkolótábor (14:08-tól).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.