Fucsovics Márton különleges tetoválását imádják az argentinok + videó

Vasárnap egyéniben, és Marozsán Fábián oldalán párosban is vereséget szenvedett, ezzel az első fordulót követően elbúcsúzott a párizsi olimpia további küzdelmeitől Fucsovics Márton. A magyar teniszező beszélt a történtekről, valamint az argentin televízió érdeklődésére tetoválásának történetéről is.

2024. 07. 29. 8:00
Fucsovics Márton Rafael Nadal tenisz Roland Garros Párizs olimpia 2024
Fucsovics Mártont a sporton túl is érdekesnek találták az argentinok. Fotó: Nemzeti Sport/Koncz Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyesben a spanyol klasszis, Rafael Nadal állította meg Fucsovicsot, aki párosban Marozsán Fábiánnal a holland Tallon Griekspor, Wesley Koolhof alkotta duóval szemben maradt alul. A magyar teniszezők számára ezzel befejeződtek a küzdelmek Párizsban.


 

Bőrén viseli különleges szenvedélyét

– Nem voltunk valami frissek, nekem hosszú meccsem volt, Fábinak is volt egy mérkőzése. Nem mi voltunk az esélyesek, de megpróbáltuk kihozni belőle a legtöbbet, ennyi sikerült – kezdte az esti, hollandok elleni páros meccs utáni értékelést Fucsovics. Hozzátette: az elmúlt három hónapban nem nagyon tudott versenyezni, másfél-két hete kezdett el rendesen edzeni.

Az argentin Televisión Pública riporterének kérdésére aztán rendhagyó irányt vett a beszélgetés, Fucsovics Mártont tetoválásáról, illetve annak hátteréről faggatták. A 32 éves teniszező kezén a kedvelt dél-amerikai élénkítőitalt, egy matéteát idéző tetoválás látható.

– Azért van, mert nagyon szeretem a matét. Három hónapja iszok matéteát, ez megváltoztatta az életemet. Egy barátom mondta el nekem, hogy ez nagyon egészséges, jót tesz a hangulatnak, sok önbizalmat ad. Sokkal jobban érzem magam, mióta matét iszok

 – felelte Fucsovics, aki azt is elárulta, hogy egy magyar barátján keresztül ismerte meg a Dél-Amerikában népszerű italt. A tévé munkatársa mindezt örömmel fogadta.

Nem Fucsovics Márton egyébként az egyetlen magyar sportoló, aki szereti a matét, korábban Szoboszlai Dominik is arról vallott, hogy rászokott a különleges italra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.