Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Lenyűgöző videó: ez a szurkolótábor még a magyart is lepipálja

A holland labdarúgó-válogatott ma azért lép pályára, hogy a legjobb nyolc közé kerüljön az Európa-bajnokságon. Ehhez Románián kell túljutniuk a narancssárgáknak. Annyi biztos, hogy a holland szurkolókon nem múlik majd a győzelem, szokásukhoz híven elleptek egy német várost – kedden éppen Münchent.

2024. 07. 02. 17:23
A holland szurkolók elfoglalták Münchent
A holland szurkolók elfoglalták Münchent Fotó: AFP/ANP MAG/Ramon van Flymen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd este kerül sor az utolsó két nyolcaddöntőre a németországi Európa-bajnokságon: este hat órakor Románia csap össze Hollandiával, kilenckor Ausztria és Törökország legjobb futballistái mérik össze a tudásukat.

Az Eb alatt minden válogatott nagy buzdítást kapott, több ezer drukker támogatta az egyes csapatokat. A magyar tábor is kitett magáért, de kijelenthető, hogy egy szurkolótenger mindegyik másnál feltűnőbb, mégpedig a holland.

Jellemző rájuk, hogy fontos sportesemények idején mindent narancssárgába borítanak. Így éltetik a Formula–1-es Holland Nagydíjakon Max Verstappent, most pedig München utcáit lepték el, hogy Virgil van Dijkékat az Eb negyeddöntőjébe segítsék.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.