A Liverpool csapatánál ilyen a kemény edzés, Szoboszlai csak mosolyog + videó

Amint arról beszámoltunk, a Liverpool futballcsapata már javában készül amerikai túrája első meccsére, amelyen közép-európai idő szerint szombaton hajnalban a spanyol Betis ellen lép pályára Pittsburgh városában. Tegnap este a Liverpool honlapján éppen Szoboszlai Dominik nyilatkozott, és elmondta, hogy az új vezetőedző, Arne Slot kemény edzést tartott. Azóta megláthattuk, hogy ez pontosan mit takart.

2024. 07. 25. 8:13
Szoboszlai Dominik ezt a gyakorlatot is vidáman végzi
Szoboszlai Dominik ezt a gyakorlatot is vidáman végzi Forrás: Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominik leszögezte, hogy szükségük is van az intenzív edzésekre is, hiszen kemény szezon előtt állnak. Nos, a Liverpool honlapjára és közösségi oldalára felkerült fotókból és videókból megláthattuk, hogy a Jürgen Klopp helyére érkezett új vezetőedző, Arne Slot hogyan dolgoztatta meg a játékosait.

 

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik jó erőben van. Fotó: Liverpool FC

Mohamed Szalah munkában:

 

Bepillantás a Liverpool edzésébe:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.