Szoboszlai került a fókuszba a Liverpool első kemény amerikai edzése után + videó

Kedden megérkezett a Liverpool futballcsapata az Egyesült Államokba, ahol három felkészülési mérkőzést játszik. Az elsőnek a színhelye Pittsburgh lesz, az ellenfél pedig közép-európai idő szerint szombaton 1.30-kor a a spanyol Real Betis. Szoboszlai Dominikék azonban nem csak focizni érkeztek az Egyesült Államokba, jótékonysági szándék is vezérli a Vörösöket.

2024. 07. 24. 19:51
Szoboszlai Dominikék városnézésen
Szoboszlai Dominikék városnézésen Fotó: Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai túráján a Liverpool a Real Betis után az Arsenal, majd a Manchester United ellen is pályára lép; s mondani sem kell, hogy a helyieket utóbbi két meccs hozza majd igazán lázba; a Premier League rangadóin érezhetik majd magukat. Az Egyesült Államokban rengetegen követik figyelemmel az angol élcsapatok meccseit, az NBC közvetíti a Premier League-et. A Liverpoolnak 35 államban 57 szurkolói klubja van, a túrán pedig Szoboszlai Dominikék közönségtalálkozókat is tartanak.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Domink az első, átmozgatóedzésen Fotó: Liverpool FC

A megérkezés:

@liverpoolfc First stop: Pittsburgh ✈️🇺🇸 #lfc #tour #america ♬ original sound - MAR

A csapat városnézésen:

@liverpoolfc

The Reds in the US 🇺🇸

♬ original sound - MOONLGHT

A Liverpool jótékonysági szándékkal is érkezett az Egyesült Államokba. A Vörösök a kosaraslegenda LeBron James – aki az Egyesült Államok zászlóvivője lesz pénteken a párizsi olimpián – nevével  fémjelzett alapítvány rendezvényeihez csatlakozva súlyosan beteg gyermekeket látogatnak meg, hogy teljesítsék a kívánságaikat, különleges élményt szerezve nekik. 

 

Szoboszlai Dominik: Meglehetősen intenzív a munka

Ma este a Liverpool honlapja éppen Szoboszlai Dominikot szólaltatta meg, aki megjegyezte, hogy Pittsburghben szép idő fogadta őket, kicsit szebb, mint amilyen Liverpoolban van, megvolt az első kemény edzésük, de ezért jöttek az Egyesült Államokba. Már csak azért is, mert a szezonban megint kemény meccsek várnak rájuk, immár a Bajnokok Ligájában is, ahol helye van a Liverpoolnak – szögezte le Szoboszlai.

Honfitársunk elmondta, hogy Arne Slotot és a stábját egyre jobban megismerik, a holland vezetőedző alatt némileg mást játszanak, mint korábban Jürgen Klopp alatt; támadásban és védekezésben is, de bizakodva nézhetnek előre.

– Meglehetősen intenzív a munka, de sok tennivalónk van, mert a szezonban is erősnek kell lennünk – mondta Szoboszlai, aki megjegyezte, mindig van hova előrelépni, így az előző szezon harmadik helyéről is, és természetesen újra nekirugaszkodnak, hogy megnyerjék a Premire League-et. Ő pedig remekül érzi magát – korábbi sérüléseiről szót sem ejtett.

FRISSÍTÉS!

 

Arne Slot autogramokat oszt:


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.