Elbúcsúzott Liverpooltól, nagy útra indult Szoboszlai Dominik

A Liverpool labdarúgócsapatának tagjai elindultak az Egyesült Államokba, ahol az amerikai túrájukon belül három mérkőzést játszanak. A társaihoz a múlt héten csatlakozó Szoboszlai Dominik is repülőre szállt.

2024. 07. 23. 16:57
Szoboszlai Dominik hamarosan újra pályára léphet a Liverpool mezében
Szoboszlai Dominik hamarosan újra pályára léphet a Liverpool mezében Fotó: AFP/NurPhoto/MI News/Robert Smith
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, a Liverpool ezúttal az Egyesült Államokat választotta a már megszokott külföldi túrája helyszínéül. Szoboszlai Dominikék szombaton Pittsburghben a spanyol Betisszel találkoznak, majd olyan ismerősökkel is összecsapnak, mint az Arsenal (augusztus 1., Philadelphia) és a Manchester United (augusztus 4., Columbia).

A foghíjas liverpooli kerettel Szoboszlai Dominik is útra kelt
Szoboszlai Dominik is útra kelt a foghíjas liverpooli kerettel Forrás: Facebook.com/LiverpoolFC

Az új vezetőedző, Arne Slot 28 fős keretet vitt magával kedden Liverpoolból az óceán túlpartjára, köztük a felkészülést a múlt héten megkezdő Szoboszlai Dominiket. A csapat sztárjai közül Mohamed Szalah és Andy Robertson is részt vesz a túrán, egy seregnyi játékos azonban nem. A Copa Americán a válogatottjaikkal a legalább elődöntőbe jutó brazil Alisson, argentin Alexis Mac Allister, uruguayi Darwin Núnez és kolumbiai Luis Díaz, illetve az Európa-bajnokságon sokáig versenyben lévő holland Virgil van Dijk, Cody Gakpo és Ryan Gravenberch, angol Trent Alexander-Arnold és Joe Gomez, francia Ibrahima Konaté kimarad az amerikai kalandból, és a várakozásokkal ellentétben a portugál Diogo Jota sem utazott el a többi vörössel.

Íme az utazó keret:

Mi vár Szoboszlaiékra?

Az amerikai túráról várhatóan augusztus 5-én tér vissza az első felkészülési meccsét elvesztő Liverpool, akkor kezdik meg a felkészülést az addig vakációzó játékosok. Az utolsó felkészülési mérkőzést augusztus 11-én már az Anfielden rendezik, és a Sevilla lesz az ellenfél, majd a Premier League 2024–25-ös kiírásának nyitófordulójában, augusztus 17-én az Ipswich Town otthonába látogatnak a Vörösök.

FRISSÍTÉS:

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.