Lamine Yamal megkönnyebbülhet, édesapját hazaengedték a késelés után

Lamine Yamal a kiváló Európa-bajnokságon nyújtott teljesítménye után a spanyol bajnokság rajtjára készül, szerda este azonban nem a focin járt az esze. A futballista édesapját ugyanis megkéselték. Szerencsére Lamine Yamal apja végül megúszta az esetet, még a támadás estéjén hazaengedték a kórházból.

2024. 08. 15. 7:21
YAMAL, Lamine München, 2024. július 9.
A spanyol Lamine Yamal apja miután gólját a németországi labdarúgó Európa-bajnokság elõdöntõjének Spanyolország Franciaország mérkõzésén a münchen Allianz Arénában 2024. július 9-én fc barcelona
Lamine Yamal édesapja miatt aggódhatott Fotó: MTI/EPA/Szilágyi Anna
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lamine Yamal, a nyári Európa-bajnokság legjobb fiatal futballistája szerda este szörnyű hírt kapott. Lakóhelyén, a Barcelonához közeli Mataróban megkéselték Lamine Yamal édesapját. Azt nem tudni, hogy miért támadták meg a Barcelona futballistájának apját.

Lamine Yamal édesapja késelés
Lamine Yamal édesapja késelés áldozata lett, de már jobban van (Fotó: NurPhoto via AFP/MI News)

Az első hírek súlyos sérülésekről szóltak, ám szerencsére a kórházban kiderült, hogy Yamal édesapja nincs életveszélyben, sőt még a támadás estéjén hazaengedték a kórházból.

A katalán rendőrség már nyomoz a támadás ügyében.

Lamine Yamal játszhat a Barcelona első meccsén

A spanyol labdarúgó-bajnokság ezen a héten kezdődik, a Barcelona szombaton a Valencia otthonában kezdi meg az idényt.

Így, hogy édesapja megúszta a támadást, minden bizonnyal Lamine Yamal is vállalja a játékot a meccsen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.