Kiborult a sztáredző: elég legyen már Mbappéból! + videó

Kylian Mbappé már a Real Madrid játékosaként gyűjtögeti a trófeákat, de még előző otthonában, Párizsban sem feledkeztek meg róla. Legalábbis az újságírók nem, amiből a Paris Saint-Germain vezetőedzőjének, Luis Enriquének nagyon elege van.

2024. 08. 17. 8:55
Kylian Mbappé máris begyűjtötte az első trófeáját a Real Madrid játékosaként
Kylian Mbappé máris begyűjtötte az első trófeáját a Real Madrid játékosaként Fotó: AFP/NurPhoto/ANDRZEJ IWANCZUK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kylian Mbappé éli a világát Madridban, le sem lehet vakarni a mosolyt a szájáról, amióta álmai csapatához igazolt. A világbajnok csatár szerdán már az első trófeáját is megszerezte a Real játékosaként, az Atalanta legyőzésével (2-0) az Európai Szuperkupa a spanyoloké lett

Luis Enrique értékelné, ha lecsökkenne a Mbappéra vonatkozó kérdések száma
Luis Enrique értékelné, ha lecsökkenne a Mbappéra vonatkozó kérdések száma Fotó: AFP/Ronny Hartmann

Eközben Mbappé korábbi klubja, a Paris Saint-Germain számára is megkezdődött az új idény. A címvédő Le Havre elleni meccsével indult a Ligue 1 2024–2025-ös kiírása, és mondhatjuk, hogy a párizsiak eddig jól megbirkóztak a csillag hiányával, mivel 4-1-re nyertek idegenben.

Még mindig Mbappé a téma

A Mbappéra vonatkozó kérdésekből viszont nincs hiány, ezt Luis Enrique vezetőedző rótta fel a jelen lévő újságíróknak még a pénteki meccs előtt. Különösen a honfitársai mennek a tréner agyára.

– Istenem, mennyire idegesítőek a spanyolok… Még mindig itt vagy? Mégis meddig maradsz, talán itt élsz? Élvezted az olimpiát? Az igazság az, hogy nem számítottam rá, hogy továbbra is Kylianról fognak kérdezni. Bár valójában nincs rejtegetnivalóm. Mindig kedveltem őt, nagyszerű játékos és csodálatos ember. Az edzője lehettem, ahogy a testvérének, Ethannek is, akit innen is üdvözlök. Bárhová is megy, a legjobbakat kívánom Kyliannek, kivéve az olyan sorozatokban, amelyekben mi is indulunk. Azokban remélem, hogy veszíteni fognak – jelentette ki Luis Enrique.

A PSG trénere eddig sem kedvelte a spanyol újságírókat. A jelek szerint ez egyhamar nem fog megváltozni. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.