Sokkoló képek, így néz ki most a porig rombolt Hungaroring

Javában zajlik a Hungaroring nagyszabású felújítása, az építkezés pedig sokszor rombolással kezdődik. Nem sok minden maradt a Hungaroring korábbi főépületéből, amely most úgy néz ki, mintha lebombázták volna.

2024. 08. 14. 12:20
Látványos szakaszához érkezett a Hungaroring felújítása. Forrás: Hungaroring Média
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenlegi tervek szerint 2026-ra újul meg teljesen a Hungaroring, az építkezés pedig az egyik leglátványosabb szakaszába lépett: a rombolásba. Gyakorlatilag eltűnt a Hungaroring régi főépülete, amely júliusban még kiszolgálta a Formula–1-es Magyar Nagydíjat. Akkor jelentették be, hogy a felújításnak is köszönhetően sikerült meghosszabbítani az eredetileg 2027-ig szóló szerződést, és a Hungaroring 2032-ig az F1-es versenynaptár része marad.

A pálya hivatalos Facebook-oldala pedig sokkoló képeket közölt a felújítás jelenlegi állapotáról, íme:

Érdekesség, hogy néhány napja volt a 38 éves évfordulója az első Magyar Nagydíjnak. 1986. augusztus 10-én rendeztek először F1-es versenyt a Hungaroringen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.