Nagy mai bejelentés: Szoboszlai Dominikék meccseit ezen a csatornán láthatjuk

A TV2 Csoport 2028-ig tartó szóló szerződést kötött a Premier League sugárzásáról. Így Szoboszlai Dominik (Liverpool) és Kerkez Milos (Bournemouth) csapatainak a mérkőzései továbbra is a Spíler TV-n lesznek láthatóak.

2024. 08. 08. 12:03
SZOBOSZLAI Dominik; CASIMIRO
Manchester, 2024. április 7. Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Casimiro, a Manchester játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League 32. fordulójában játszott Manchester United- FC Liverpool mérkõzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2024. április 7-én. A találkozó 2-2-es döntetlennel végzõdött Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TV2 Csoport ma hivatalosan is bejelentette, hogy további négy szezonon keresztül bizonyosan ők közvetítik a Premier League-et.

– Még több izgalom és világszínvonalú futball a képernyőkön! A TV2 Csoport újabb hosszútávú együttműködés értelmében sugározhatja tovább egészen 2028-ig a Premier League és az Emirates FA-kupa mérkőzéseit. Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül. Így Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak hétről hétre továbbra is a Spíler TV csatornáin szurkolhatnak a magyar focirajongók – közölte a TV 2 Csoport.

Szoboszlai és Kerkez is a képernyőn

– A Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik majd a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit extra költség nélkül – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a sikeres jogbeszerzést követően.

A nézettségi adatok szerint a TV2 Csoport sportcsatorna-portfóliója (Spíler 1 és Spíler 2) volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna-portfólió a piacon a 2023. augusztus és 2024. május közötti időszakot vizsgálva a 18–59 éves nézők körében.

Az angol szezon hagyományosan az FA Community Shield-mérkőzéssel kezdődik, augusztus 10-én 16 órakor a bajnok Manchester City és az FA-kupa-győztes Manchester United a londoni Wembley-ben csap össze. Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját pedig, az Ipswich elleni idegenbeli meccset augusztus 17-én, szombaton 13.30-tól játsszák. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti majd.

A 2024/25-ös szezonban a Spílerrel párhuzamosan a Network4-csoport (Arena 4, Match 4) is közvetít PL-meccseket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.