Ennek az operatőrnek leszedik a fejét azért, amit az olimpián csinált! + videó

A párizsi olimpia atlétikai versenyein szombaton rendezik a férfi 5000 méteres síkfutás döntőjét, amelybe elméletileg a szerdai két elődöntőből egyaránt nyolcan kerültek volna be. Ám az elsőben a hajrában tömegbukás történt, és a kárvallottakat is továbbjuttatták. A második előfutam sem volt zökkenőmentes, mert egy elbambult operatőr, aki át akart menni a pályán, besétált a versenyzők közé…

2024. 08. 08. 10:59
Tömegbukás történt az elődöntőben
Tömegbukás történt az elődöntőben Fotó: Getty Images/Patrick Smith
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi 5000 méteres döntőjében nem 16, hanem 22 versenyző állhat majd rajthoz a két elődöntőben történt kalamajkák miatt.

Azt, hogy mekkora tömegbukás történt az első elődöntőben, itt tekinthető meg:

Itt pedig az látható, hogy a brit George Mills, aki végül bejuttattak a döntőbe, nagyon mérges a francia Hugo Hay-ra: 

Az elbambult operatőr besétált a futók közé

A második elődöntőből is továbbjuttattak egy versenyzőt, aki nem a legjobb nyolc között ért célba, de az igazi kalamajkát az az elbambult operatőr okozta, aki besétált a futók közé; az ilyen hibáért leszedik az illető fejét!

Forrás: X/New York Post

 

 

De azokat a pályabírókat sem dicsérik meg, akiknek az ilyen eseteket meg kellene előzniük. A hosszú távú, 5000 és a 10 ezer méteres futószámok alatt mindig nagy a nyüzsgés a pálya mellett, az ügyességi és a dobószámok indulói is odatévedhetnek. A videón láthajuk, hogy a gerelyhajótók is a futópályán kezdték meg a nekifutásukat – amikor elhaladtak a futók. A világversenyeken ritkán történik olyan malőr, mint ami most Párizsban megesett. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.