Így gyógyul Botka Endre, válogatott csapattársával hódol szenvedélyének! + fotó

Botka Endre kezdőként kapott lehetőséget a bosnyákok elleni, 0-0-ra végződött keddi Nemzetek Ligája-meccsen, ám a Ferencváros hátvédjét a 83. percben, kényszerűségből le kellett cserélni, miután összefejelt Willi Orbánnal. Botka a közösségi médiában azóta többször is jelentést adott az állapotáról, legutóbb válogatott csapattársa, Nagy Zsolt társaságában jelentkezett be.

2024. 09. 11. 19:25
IMG_2287
Botka Endrét a keddi NL-meccs hajrájában fejsérülés miatt kellett lecserélni. Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fradi védője a nemzeti tizenegy Bosznia elleni, keddi NL-meccsének 79. percében maradt lent a földön, miután összefejelt Willi Orbánnal. Botka az ápolást követően a saját lábán hagyta el a pályát, ám támogatásra szorult, és vérzett a feje. A történtek után a 30 éves játékost vizsgálat céljából kórházba szállították. Botka eközben sem feledkezett meg az érte aggódó szurkolókról, az Instagramon jelezte: jól van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

BOTKA ENDRE (@botka_endre21) által megosztott bejegyzés

 

Hobbijának hódolva gyógyul

Botka Endre azóta – szintén az Instagram-oldalán – köszönetet mondott a gyors és szakszerű segítségért, majd közzétett egy fotót válogatott csapattársa, a klubszinten a Puskás Akadémiát erősítő Nagy Zsolt társaságában is. A kép a Ráckevei (Soroksári) Dunánál készült, ahova Botka Endre hobbija, a horgászat miatt egyébként is rendszeresen jár. A futballisták ezúttal együtt pecáztak.

Botka klubja, a Ferencváros legközelebb vasárnap 15.30-tól lép pályára a másodosztályú Budafok ellen a Magyar Kupában. Arról egyelőre sehol nem jelent meg információ, hogy azon a mérkőzésen számíthat-e Pascal Jansen vezetőedző a védőre.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.