A rivális válogatott erőssége elmondta, mi kell ahhoz, hogy legyőzzék a Ferencvárost a rangadón

A Ferencváros és a Puskás Akadémia rangadója zárja az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulóját vasárnap. A két csapat a budapesti mérkőzés előtt azonos pontszámmal áll a pontverseny élén.

2024. 09. 29. 10:41
Nagy Zsolt játékán is sok múlhat a vasárnapi rangadón. Forrás: facebook.com/PFLAhu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét játéknap után 15-15 ponttal áll a Ferencváros és a Puskás Akadémia is, a különbség annyi, hogy a címvédő öt, a legutóbb bronzérmes Puskás pedig hat meccsen érte el ezt a pontszámot. A felek vasárnap 18.00-tól a budapesti Groupama Arénában mérkőznek meg egymással. Érdekesség, hogy a hazai csapatot erősítő Gruber Zsombor nevelőklubja ellen bizonyíthat.

A Puskás Akadémia eddig remekül teljesít a mostani szezonban (Fotó: Szigetváry Zsolt)

Sokat tehet a vendégcsapat sikeréért a Puskás Akadémia csapatkapitánya, Nagy Zsolt, aki klubja honlapjának nyilatkozott.

– Ami engem illet, én ugyanúgy készülök minden egyes találkozóra mentálisan, a társak közül viszont sokakon érzem, hogy még jobban felpörgetik magukat, ha a bajnoki címvédő az ellenfél. Remélem, ez most is így lesz, és mindenki képes lesz kihozni magából a maximumot, másképp nem győzhetünk a Groupama Arénában. Ha a hozzáállás és a koncentráció megvan, bízhatunk a jó eredményben

 – jelentette ki a 24-szeres magyar válogatott játékos.

 

Vasárnap eldől, lehet-e kihívóként emlegetni a Puskást

A bajnokság szoros állása miatt sokan már most úgy gondolják, hogy a Puskás Akadémia számít a Ferencváros első számú kihívójának a 2024/2025-ös szezonban.

– Jó olvasni ezeket az elemzéseket, és azt gondolom, van is alapja ennek a megtisztelő kijelentésnek az elmúlt hónapokban mutatott játékunkat elnézve, de nagyon sok van még hátra a szezonból. Majd meglátjuk, lehet-e minket kihívóként emlegetni, vasárnap bizonyíthatunk – mondta ezzel kapcsolatban Nagy Zsolt.

A Ferencváros és a Puskás Akadémia találkozóját az M4 Sport élőben közvetíti.

 

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat
A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.