Csapattársával vigyorgott a sztárjátékos, botrány lett belőle

Alighogy elkezdődött a futballidény, máris eljött az első válogatottszünet ideje. A meghívót kapott futballisták megérkeztek a nemzeti csapataikhoz, amit örömmel örökítettek meg a közösségi oldalaikon. Így tett a Manchester United játékosa, Lisandro Martínez, ám abba vélhetően nem gondolt bele, hogy az egyik csapattársával készült fotója indulatokat szülhet.

2024. 09. 04. 8:15
Lisandro Martínez (balra) és a Manchester United megégett a Liverpool ellen Fotó: AFP/Paul ELLIS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ahogy az elmúlt években többször, vasárnap sem úszta meg vereség és sok kapott gól nélkül a Liverpool elleni mérkőzést a Manchester United. Luis Díaz duplájának és Mohamed Szalah góljának köszönhetően 3-0 lett a vége, így a Vörös Ördögök szurkolóinak újabb nehéz estét kellett átélniük az Old Traffordon. Lisandro Martínezék ezzel a 14. helyre csúsztak a Premier League tabelláján, miközben az ősi rivális Liverpool a második helyet foglalja el, csak kevesebb lőtt góljaik okán rangsorolják a Vörösöket a címvédő Manchester City mögé.

Lisandro Martínez éppen egy Liverpool-játékossal készült közös képet posztolt Fotó: Instagram.com/lisandromartinezzz/

A rangadó után az idény első válogatottszünetje következik, amely a történtek alapján nem jött rosszkor a Manchester Unitednek. A Liverpool elleni meccset végigjátszó Lisandro Martínez is elhagyta Angliát, hogy világbajnoki selejtezőket játsszon az argentin válogatott tagjaként Chile és Kolumbia ellen.

Martínez rossz képet választott

A 26 éves védő örömmel számolt be arról, hogy megérkezett a nemzeti csapathoz, ám abba nem gondolt bele, hogy a nagy pofon után talán nem kellene éppen a Liverpool egy játékosával pózolni. Pedig Martínez pont ezt tette, csak egy fotót, a szintén argentin Alexis Mac Allisterrel készült felvételt osztott meg az Instagram-oldalán, és a képen természetesen mindkét futballista vigyorog. A Manchester United drukkerei ezt annyira nem értékelték, ennek hangot is adtak a bejegyzés kommentmezőjében:

„Ez az ember most győzött le minket 3-0-ra, ne ossz meg vele képet másnap.”

„Úgy érzem, hogy elárultak.”

„Ezeket a játékosokat nem érdekli, ha veszítünk. Szégyentelenek.”

„Licha, imádlak téged, de ezt ne csináld!”

„Ez a srác most gyepált el téged, aztán itt mosolyogsz vele.”

Egy szurkoló pedig a Manchester United legendájának, Roy Keane-nek a segítségét kérte, hogy „nevelje meg” a meggondolatlan Martínezt.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.