A Barcelona sztárja megalázta Vinícius Júniort az El Clásicón + videó

Nem volt elég a 4-0-s győzelem a Real Madrid otthonában, a Barcelona tagjai nem tudtak uralkodni az indulataikon az El Clásicón. Gavi például alaposan felhúzta Vinícius Júniort a Barca negyedik gólja után.

2024. 10. 27. 7:47
Gavi és Vinícius Júnior balhéja az El Clásicón
Gavi és Vinícius Júnior balhéja az El Clásicón Forrás: X
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint beszámoltunk róla, a Barcelona 4-0-ra kiütötte a Real Madridot szombat este az El Clásicón. A meccs után Carlo Ancelotti amiatt panaszkodott, hogy a Barca egyik edzője a Real kispadja előtt ünnepelt a katalánok negyedik gólja után, ami nem volt úriemberhez méltó viselkedés. Ebben Hansi Flick, a Barcelona vezetőedzője is egyetértett vele az olasz elmondása szerint.

Történt a pályán is hasonló jelenet, miután 4-0 lett az eredmény. Ott a Barcelona húszéves középpályása, Gavi volt sportszerűtlen a Real Madrid Aranylabda-esélyes támadójával, Vinícius Júniorral szemben. A katalán játékos látványosan mutatta a brazilnak az ujjaival az eredményt, és közben a Marca cikke szerint mondogatta is neki, hogy „4-0, 4-0”.

A két játékos ezután egymásnak feszült:

Az eset azután történt, hogy Gavi szerelte Viníciust, aki szabálytalanságot kért számon a játékvezetőn, sőt lapot követelt az ellenfélnek. Úgy tűnt, már lenyugodtak a kedélyek, amikor Gavi a brazil képébe vágta az eredményt válaszul.

Az eset tanulsága mindkét felet érinti: veszíteni tudni kell(ene), és nyerni is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.