Gulácsi nem örülhet, hogy bekerült ebbe az összeállításba, Szoboszlai igen + videó

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az éjjel összegyűjtötte a Bajnokok Ligája 2. fordulójában a szerdai játéknap legszebb góljait. Gulácsi Péter nem örülhet, hogy feltűnik ebben az összeállításban, mert a szerb Dusan Vlahovics hatalmas bombájának ő az áldozata. Ráadásul az RB Leipzig hazai pályán emberelőnybe kerülve maradt alul otthon a Juventus ellen.

2024. 10. 03. 7:01
Nagy győzelmet ünnepelhet a Juventus
Nagy győzelmet ünnepelhet a Juventus Forrás: X/JuventusFC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két meccsből két vereség, nagyon rosszul kezdte az RB Leipzig a Bajnokok Ligáját. Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese az első fordulóban 1-0-s vezetésről 2-1-re kapott ki az Atlético Madrid otthonában, a spanyolok győztes gólja a 90. percben született. S a lipcseiek szerda éjjel is megjárták. Hazai pályán 1-0-ra és 2-1-re is vezettek a Juventus ellen, ráadásul az 59. percben az olaszok kapusa, Michele Di Gregorio piros lapot kapott, mert a 16-oson kívül kézzel mentett. A Juve azonban nem omlott össze, sőt: Vlahovics a 68. percben egyenlített, Francisco Conceicao pedig a 83. percben megszerezte a Juventus győztes gólját – az RB Leipzig 3-2-re kikapott.

Vlahovics
Dusan Vlahovics lett a mérkőzés hőse

Gulácsi Péter rossz napja, Szoboszlai Dominik jó napja

Vlahovics a meccsen kétszer is eredményes volt. Még az 50. percben Orbánt megelőzve egy bal oldali beadást követően közelről talált be, a 68. percben pedig távolról vette be Gulácsi kapuját, utóbbi gólja ott van a játéknap legszebb találatai között. Az összeállításba bekerült Mohamed Szalah találata is – a Liverpool 2-0-ra győzött a Bologna ellen –, s itt feltűnik Szoboszlai Dominik is, aki a gólpasszt adta az egyiptominak.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.