Bogdán Ádám követte Szoboszlait: ő is Shane Tusuppal készül

Eddig Bogdán Ádám az átigazolási időszak meglepetése. A Vasas-nevelésű kapus, aki megfordult a Boltonban, sőt a Liverpoolban is, a Ferencvároshoz szerződött. A DIGI Sport híradójának a választásának okáról és arról is beszélt, hogyan készült fel az új kihívásra Shane Tusup segítségével.

Magyar Nemzet
Forrás: DIGI Sport / Sport242020. 07. 09. 21:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Életem első meccse, amire kivitt apukám, a Fradi Ajax elleni BL-mérkőzése volt. Az a csapat szerintem nagyon sok ember szívébe belopta magát. A Fradi jó esetben mindig a bajnokságért küzdött, egy nagyon nagy csapatról van szó, ahol a sikerekért lehet harcolni, és tulajdonképpen el is várják a sikereket – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek Bogdán Ádám.

Együtt az edzőteremben Shane Tusuppal és az úszó Szilágyi Liliánával
Fotó: DIGI Sport / Sport24

A Ferencvárosnál eddig is bőség volt kapusokból, s most és Gróf András mellé egy harmadik válogatott hálóőr került Bogdán Ádám személyében

„Az én helyzetemben ez nem lesz újdonság, ez mindenhol így volt, és mindig is így lesz. Mindenhol meg kellett küzdenem a csapattagságért, valahol sikerült, valahol nem. Dénest ismerem a válogatottból, Dávidot a Vasasból, korábbi időkből, még amikor picik voltunk. Szerintem teljesen normálisan fogunk egymásra nézni, van egy helyzet, de mindenkinek az a feladata, hogy ebből a maximumot kihozza saját maga számára.”

Bogdán egy ideje főleg az edzőteremben próbálja kihozni magából a maximumot, és ebben – Szoboszlai Dominikhoz hasonlóan – őt is az úszóedző Shane Tusup segíti. „Nagyon élvezem a munkát, kemény, de specifikus. Shane Tusup egy edző, a szó szoros értelmében, akinek az a feladata, hogy a legjobbat kihozza belőled, és ezért mindennek utánanéz, és dolgozunk olyan dolgokon, amikről azt gondoljuk, hogy segíteni fog a kapusszakmában.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.