Üdv mindenkinek, jól vagyok! – Eriksen üzent a kórházból

Az újraélesztett dán klasszis mindenkinek megköszönte a támogatást és persze szurkol a csapatának.

Magyar Nemzet
2021. 06. 15. 10:51
Christian Eriksen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

aki a Dánia–Finnország mérkőzésen összerogyott és újra kellett éleszteni, az Instagramon keresztül üzent a kórházi ágyáról.

„Üdv mindenkinek! Nagy köszönet a kedves és csodálatos jókívánságokért és üzenetekért a világ minden tájáról. Sokat jelent nekem és a családomnak. Jól vagyok – a körülményekhez képest. Még át kell esnem néhány vizsgálaton a kórházban, de jól érzem magam. A következő mérkőzéseken a dán csapatnak szurkolok. Fiúk, egész Dániáért játsszatok! A legjobbakat kívánom, Christian” – üzeni Christian Eriksen.

Mit tehetnénk ehhez hozzá? Jó látni a mosolyát, és teljes felépülést kívánunk neki, de a pályára csak akkor térjen vissza, ha teljesen biztos magában, mert a jelekből érteni kell.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.