Szoboszlai–Lőw Zsolt szakmai kapcsolat a láthatáron?

Nem telik el nap anélkül, hogy ne jelenne meg valamiféle „holtbiztos” hír Szoboszlai Dominik jövőjével kapcsolatban. Most a Sempremilan.com jelentkezett a legújabb szenzációval, miszerint a Milan és az Arsenal után a PSG is bejelentkezett a Salzburg magyar középpályásának kérői közé.

Ch. Gáll András
2020. 06. 25. 21:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai–Lőw Zsolt szakmai együttműködés! Milyen szép is lenne ez az egyik legmagasabban jegyzett magyar labdarúgó-szakember és napjaink legkeresettebb magyar futballistája között! És ahogy most állnak a dolgok, nem is kizárt, hogy létrejön a kapcsolat.

Szoboszlai Dominik
Fotó: MTI/EPA/Christian Bruna

Lőw ugyanis Thomas Tuchel vezetőedző segítője a Paris Saint-Germain csapatánál, márpedig a Sempremilan.com azt írja, hogy – talán a szerdai, SK Rapid elleni káprázatos játék, a gól és a három gólpassz hatására – a francia sztárklub, a jelenleg is zajló Bajnokok Ligája-sorozat egyik legnagyobb esélyese is bejelentkezett Szoboszlai Dominikért. Korábban azt írta a honlap, hogy Ralf Rangnick, aki a szezon befejezése után átveszi a Milan vezetőedzői tisztségét, nyolcvanmillió eurót kap a tulajdonostól a csapat megerősítésére, és ebből 25 milliót Szoboszlaira költene. Csakhogy lehet, hogy ez nem lesz elég, mert honfitársunk piaci értéke meccsről meccsre emelkedik.

Olyannyira, hogy Manu Lonjon bennfentes francia szakújságíró Twitter-üzenetben közölte, a PSG érdeklődik Szoboszlai iránt, a klub már fel is vette a kapcsolatot a játékos „kíséretével”, ami nem jelenthet mást, mint Esterházy Mátyást, Szoboszlai menedzserét. Lonjon szerint nem utasították el az ajánlatát, amely akár a harmincmillió eurós tartományba is felszaladhatott. A PSG-nél úgy vélik, Szoboszlai hasonló képességű játékos, mint első számú jelöltjük, a szerb Sergej Milinković-Savić (Lazio), azzal a különbséggel, hogy jutányosabb áron hozzájuthatnak. (Ebben azért ne legyenek olyan biztosak...)

Csak ismételni tudjuk önmagunkat: Szoboszlai–Lőw Zsolt szakmai együttműködés. Milyen szép is lenne!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.