Szurkolói különgépeket indítanak az Európa-bajnoki pótselejtezőkre

Forrás: MTI2019. 11. 25. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába.

A légitársaság hétfői tájékoztatása szerint a járatok március 26-án délelőtt 10 órakor indulnak mindkét reptérről, és a mérkőzés után, március 27-én hajnalban térnek vissza Szófiából.

A találkozó napján Budapestről 13.55-kor menetrendszerinti járat is repül a bolgár fővárosba.

Bulgáriai győzelme esetén szövetségi kapitány együttese Budapesten fogadhatja az izlandi-román párharc nyertesét. Az itteni siker pedig már azt jelentené, hogy a magyar válogatott kiharcolja a részvételt a kontinensvidalon. Ebben az esetben két csoportmérkőzését a Puskás Arénában játszhatja, a harmadikon pedig Németország vendége lesz Münchenben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.